Οι πρεμιέρες της Cosmote TV για τον Ιούλιο

Οι πρεμιέρες της Cosmote TV για τον Ιούλιο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξεχωρίζουν το «Those About to Die» με τον Άντονι Χόπκινς, και η τέταρτη σεζόν του «Snowpiercer».

27 Ιουνίου 2024

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ

22.00 «Alter Ego» (Cosmote Series HD)
Στα κεντρικά γραφεία της Salvator Bank ζουν οι κλώνοι του «Θανάτου», οι οποίοι έχουν τη μορφή μιας νεαρής γυναίκας με κόκκινα μαλλιά. Μόλις οι κλώνοι κυκλοφορήσουν ανάμεσα στον πληθυσμό, αποκτούν τη μορφή των ανθρώπων που συναντούν. Μεταμορφώνονται, δηλαδή, στα «alter ego» τους. Σκοπός τους είναι να τους αγγίξουν, κάτι που θα επιφέρει το θάνατό τους μέσα στην επόμενη μία ώρα.
Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο.

-------------------------

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ

22.00 «Douglas Is Cancelled» (Cosmote Series HD)
Ο Ντάγκλας (Χιου Μπόνεβιλ) είναι ένας αξιοσέβαστος παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής, μέχρι τη στιγμή που ένα ανάρμοστο αστείο του θα προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων εναντίον του στα social media. Με την βοήθεια συνεργατών και κοντινών του προσώπων επιχειρεί να σώσει την καριέρα του. Πώς ακριβώς η συμπαρουσιάστρια του, Μάντελιν (Κάρεν Γκίλαν), εμπλέκεται στην κατάσταση; Είναι όντως ένοχος ή αποτελεί θύμα του «cancel culture»;

23.00 «The Red King» (Cosmote Series HD)
Η σειρά ακολουθεί την αστυνόμο Γκρέις (Ανίλι Μοχίντρα), η οποία έχει σταλεί σε ένα μικρό νησί με μυστηριώδες παρελθόν για να λύσει την υπόθεση εξαφάνισης ενός μικρού αγοριού. Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι είναι πιστοί σε έναν παγανιστικό θεό με την ονομασία «The Red King» και την αίρεση «True Way».

-------------------------

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ

23.00 «Those About to Die» (Cosmote Series HD)
Η σειρά εξερευνά τον θεαματικό, περίπλοκο και διεφθαρμένο κόσμο των αγώνων μεταξύ μονομάχων, που είχαν στόχο την ψυχαγωγία των μαζών μέσω ωμής βίας. Ένα σύνολο χαρακτήρων από όλες τις γωνίες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας συγκρούονται όχι μόνο στον τομέα των αθλημάτων, αλλά και σε αυτόν της πολιτικής και των δυναστειών. Εκτός από τον Άντονι Χόπκινς, στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς συναντάμε και τον Ίβαν Ρίον του Game of Thrones.
Πρεμιέρα 24 ώρες μετά την Αμερική. Μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα on demand.

-------------------------

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

23.00 «Snowpiercer» (Cosmote Series HD)
Εφτά χρόνια μετά το πάγωμα της Γης, άνθρωποι όλων των κοινωνικών τάξεων επιβιβάστηκαν στο Snowpiercer, που κινείται αδιάκοπα, διότι αν σταματήσει, οι πάντες θα παγώσουν μέχρι θανάτου. Τα βαγόνια είναι χωρισμένα με βάση της κοινωνική τάξη του καθενός, κάτι που εν τέλει εξαγριώνει τους επιβάτες των πίσω βαγονιών και τους κάνει να επαναστατήσουν. Στην 4η και τελευταία σεζόν της σειράς, μετά από αρκετές αλλαγές στο τρένο και την εμφάνιση του Γουίλφορντ (Σον Μπιν), ξεκινά το σχέδιο για τη διάσωση και τη διαμονή των ανθρώπων εκτός τρένου.
Πρεμιέρα 24 ώρες μετά την Αμερική.