Κυριακή με ποδοσφαιρικούς τελικούς σε ΕΡΤ1 και ΑΝΤ1

Κυριακή με ποδοσφαιρικούς τελικούς σε ΕΡΤ1 και ΑΝΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Euro και Copa America αναδεικνύουν τους φετινούς νικητές τους.

12 Ιουλίου 2024

Μεγάλη ημέρα για το ευρωπαϊκό και το αμερικανικό ποδόσφαιρο η Κυριακή, και η ΕΡΤ1 μαζί με τον ΑΝΤ1 ετοιμάζονται να καθηλώσουν το φίλαθλο κοινό στις τηλεοράσεις τους, προβάλλοντας δύο τελικούς. Στις 22.00 το πρώτο κανάλι της ΕΡΤ θα μεταδώσει ζωντανά τον τελικό του Euro ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία, σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη και σχόλιο του Ντέμη Νικολαϊδη.

Μιάμιση ώρα πριν τη σέντρα, στις 20.30, το «Euro Nights» με τον Πάνο Βόγλη στην παρουσίαση και τους Τάκη Φύσσα, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Άγγελο Χαριστέα στον σχολιασμό, θα μεταφέρουν το κλίμα του αγώνα. Και στις 00.30, μετά την απονομή του τροπαίου, το «Euro Nights» θα επιστρέψει αναλύοντας και σχολιάζοντας τις φάσεις του τελικού αλλά και τις καλύτερες στιγμές της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ Σπορ 101.8, ενώ συνεχή ενημέρωση θα υπάρχει στο ertsports.gr.

5 ώρες μετά τον τελικό του Euro, στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει μαζί με το ΑΝΤ1+ έναν άλλο μεγάλο τελικό. Εκείνον του Copa America ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία, σε περιγραφή του Μανώλη Μανή. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα υπάρξει και μια mini συναυλία -στα πρότυπα του Super Bowl- που θα δώσει η Σακίρα.