Πόσο (πολύ) επιτυχημένο είναι (τελικά) το ERTflix;

Πόσο (πολύ) επιτυχημένο είναι (τελικά) το ERTflix;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και το ερώτημα επεκτείνεται: είναι επιτυχημένη η διοίκηση της ΕΡΤ;

16 Ιουνίου 2024

Η μεγαλύτερη επιτυχία της πενταετίας της προεδρίας του Κωνσταντίνου Ζούλα στην ΕΡΤ θεωρείται το στήσιμο του ERTflix. Είναι, ωστόσο, τόσο μεγάλη επιτυχία; Καταρχάς να πούμε ότι υπήρχε από πριν ως ERT Hybrid, απλώς επί πανδημίας πήρε τη μορφή που έχει σήμερα. Οι ανάγκες των καιρών. Αλλωστε τότε στήθηκαν ή γιγαντώθηκαν και άλλες streaming πλατφόρμες. Ο υποχρεωτικός εγκλεισμός στα σπίτια δημιούργησε νέες καταστάσεις.

Εντάξει, ακόμα και αν δεχτούμε ότι η πανδημία έφερε καινούργια δεδομένα, αυτό αφαιρεί κάτι από την επιτυχία ή την ποιότητα του ERTflix; Οχι βέβαια, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Αν κάνετε τη σύγκριση του ERTflix με τις άλλες πλατφόρμες (Netflix, Apple, Cinobo, Prime, HBO, Disney, Nova, Cosmote, Vodafone κτλ), θα καταλάβετε ότι είναι η πιο «φτωχική» απ' όλες, αυτή με το λιγότερο υλικό.

Διαθέτει όμως ένα μεγάλο ατού. Είναι δωρεάν. Προκειμένου να κρίνετε δίκαια την αξία του ERTflix, αναλογιστείτε αν θα πληρώνατε 8 ή 9 ευρώ τον μήνα (που κοστίζουν οι άλλες πλατφόρμες) για να είστε συνδρομητές. Αν ναι, αν θα τα πληρώνατε όντως, σημαίνει ότι για εσάς αξίζει και με το παραπάνω.

Από την «Εφ.Συν.»