Τα ραδιόφωνα που καλείται να ανταγωνιστεί ο νέος 104 FM

Τα ραδιόφωνα που καλείται να ανταγωνιστεί ο νέος 104 FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ξένος mainstream ραδιοσταθμός που ετοιμάζει ο όμιλος ΣΚΑΪ.

28 Νοεμβρίου 2022

Όπως σας είπαμε ΕΔΩ, η συχνότητα των 104 FM που το καλοκαίρι εξαγοράστηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο αποφάσισε να αλλάξει μουσική «ρότα», μετά από 22 χρόνια. Ο υπό σύσταση ραδιοσταθμός στράφηκε στο ξένο mainstream ρεπερτόριο και μπήκε σε έναν διόλου εύκολο ανταγωνισμό. Τόσο λόγω των σταθμών που θα έχει απέναντί του, οι οποίοι λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια κι έχουν εδραιωθεί στις επιλογές των ακροατών, αλλά και λόγω του δύσκολου κοινού στο οποίο απευθύνεται, που σε μεγάλο βαθμό έχει απομακρυνθεί από το ραδιόφωνο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το προφίλ των σταθμών που θα ανταγωνίζεται, στο εξής, ο νέος 104 FM:

ATHENS DEEJAY 95.2
Ο «ηγέτης» των ξένων mainstream σταθμών αλλά και των ξένων ραδιοφώνων, γενικά. Είναι ένας από τους ραδιοσταθμούς με τη μεγαλύτερη διείσδυση στα ηλικιακά κοινά, καθώς βρίσκεται στο Top 10 των φοιτητών, του «δυναμικού κοινού» αλλά και των «50άρηδων». Όλα αυτά πιστώνονται, πρωτίστως, στο πιο δυνατό «χαρτί» του Athens DeeJay 95.2, τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

MUSIC 89.2
Ένας σταθμός που έχει περάσει από πολλές φάσεις στην ιστορία του. Τα τελευταία δύο χρόνια, από τότε δηλαδή που εξαγοράστηκε από το Politis Group, έχει ανέβει κατά πολύ και έχει ξεφύγει από τις χαμηλότερες θέσεις των μετρήσεων. Σε σημείο που, σε ορισμένες ώρες, καταφέρνει και μπαίνει στην πρώτη πεντάδα στις ωριαίες ακροαματικότητες.

MAD RADIO 106.2
Μπορεί στο σύνολο να απέχει αρκετά από τους ανταγωνιστές του, ωστόσο στο target group του, δηλαδή τις νεαρότερες ηλικίες, είναι από τους κορυφαίους ραδιοσταθμούς. Στους περισσότερους μήνες εναλλάσσεται στην κορυφή του 18-24 μαζί με τον Athens DeeJay 95.2 και τον Δρόμο 89.8.