Τέλος από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού

Τέλος από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ούτε έναν μήνα δεν κράτησε η τηλεοπτική της συνύπαρξη με τον Γιώργο Λιάγκα.

25 Σεπτεμβρίου 2022

Με μείον ένα μέλος θα πορευτεί (προσωρινά;) το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε ότι η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή, μόλις τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της εκεί, λόγω διαφωνιών. Ωστόσο, όπως δηλώνει ο ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1.

Από την πλευρά της η Δούκισσα Νομικού, με ένα post της στο Instagram, άφησε υπόνοιες για έλλειψη σεβασμού και ευγένειας προς το πρόσωπό της.

Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.