Έρχονται τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1 τα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά

Έρχονται τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1 τα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς.

12 Αυγούστου 2022

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της νέας μουσικής κωμωδίας της δημόσιας τηλεόρασης. Τα «Νούμερα», ένα project που δημιούργησαν ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Σπύρος Κρίμπαλης σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβριο μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ1. Τα γυρίσματα της νέας σειράς διάρκειας 24 επεισοδίων έχουν ήδη ξεκινήσει, και η ΕΡΤ έδωσε στις παρακάτω φωτογραφίες μια «γεύση» για το τι θα δούμε σε περίπου έναν μήνα.

«Η νέα μουσική κωμωδία δεν θα είναι μια ακόμα μουσική εκπομπή ή ένα τηλεοπτικό σόου με παρουσιαστή τον τραγουδοποιό. Είναι μια σειρά μυθοπλασίας, στην οποία η πραγματικότητα θα νικιέται από τον σουρεαλισμό. Είναι η ιστορία ενός τραγουδοποιού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του, που θα προσπαθήσουν να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη «Μάντρα» του Αττίκ.
Μ’ ένα ξεχωριστό επιτελείο ηθοποιών και με καλεσμένους απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού μουσικού κόσμου σε εντελώς απροσδόκητες «κινηματογραφικές» εμφανίσεις, και με μια εξαιρετική δημιουργική ομάδα στο σενάριο, στα σκηνικά, τα κοστούμια, τη μουσική, τη φωτογραφία, «Τα νούμερα» φιλοδοξούν να «παντρέψουν» την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία, το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ και να μας χαρίσουν γέλιο, χαρά αλλά και συγκίνηση», αναφέρει η δημόσια τηλεόραση στο σχετικό της δελτίο τύπου, για την υπόθεση της σειράς.