«Η Κλινική»: Νέα σειρά από απόφοιτους της σχολής σεναρίου του ΑΝΤ1

«Η Κλινική»: Νέα σειρά από απόφοιτους της σχολής σεναρίου του ΑΝΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

30 Ιουνίου 2022

«Επένδυση» στη νέα γενιά σεναριογράφων κάνει ο ΑΝΤ1. Σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του καναλιού μια νέα σειρά, η «Κλινική», η οποία δημιουργήθηκε από απόφοιτους της σχολής σεναρίου του. Τα γυρίσματα της νέας παραγωγής έχουν ήδη ξεκινήσει και όλες οι ιστορίες είναι βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα. Συγκεκριμένα, είναι μια σειρά η οποία εστιάζει σε όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε μια κλινική, όπως λέει και το όνομά της.

Πρωταγωνιστούν οι Βασιλική Βλάχου, Πέτρος Ιωάννου, Γεράσιμος Κατσανέας, Φιλίππα Κουτούπα, Όλγα Κυπριώτου, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Λέμπερος, Εύη Μητσοπούλου, Βασίλης Πουλάκος, Έλενα Σαλαμπάση, Μάυ Χάνα και Απόστολος Χατζής. Στην σκηνοθεσία είναι ο Αλέξανδρος Βερετεννίκοβ και στο σενάριο οι Δανάη Φιλίππα και Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

«Αληθινά περιστατικά. Περίπλοκες ιατρικές υποθέσεις. Έντονες προσωπικές και δραματικές ιστορίες. Μία scripted reality σειρά, η οποία, μέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει στο συναίσθημα και το δράμα, χωρίς, όμως, να λείπει το χιούμορ και οι στιγμές χαράς. Εδώ, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα όλων να παρεμβάλλονται στην εξιστόρηση με τη βοήθεια ενός αφηγητή», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΑΝΤ1 για την υπόθεση της «Κλινικής».