Από τη Βόρεια Εύβοια ξεκινά το «Mega Stories»

Από τη Βόρεια Εύβοια ξεκινά το «Mega Stories»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (20/10/2021).

20 Οκτωβρίου 2021

Με ένα οδοιπορικό στις περιοχές του νησιού που κάηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, πριν δύο μήνες, θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή έρευνας της Δώρας Αναγνωστοπούλου την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στις 23.50, στο Mega. Στην κάμερα του «Mega Stories» μιλούν κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας για τις στιγμές που έζησαν τότε, το χρονικό της καταστροφής, το πόσο οι φωτιές άλλαξαν την καθημερινότητά τους, τον φόβο τους για τις πλημμύρες και τα σχέδιά τους για την επόμενη μέρα.

-------------------------

Θοδωρής Φέρρης και Ιωάννα Λίλη στο «The 2Night Show».

Ένας τραγουδιστής και μια παρουσιάστρια-πρώην μοντέλο είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Ο Θοδωρής Φέρρης μιλά για τα κιλά του, το ρούχο που του έφερνε γούρι στις εμφανίσεις του και τον παιδικό έρωτα που τον σημάδεψε, ενώ θα τεστάρει τις μουσικές του γνώσεις και θα τραγουδήσει για το κοινό του «The 2Night Show». Και η Ιωάννα Λίλη μιλά για την καριέρα της στο μόντελινγκ, την άποψή της για το «GNTM», τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη κ.ά., και θα παίξει παιχνίδια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

-------------------------

Η Μαρία Ναυπλιώτου στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Μια σπουδαία ηθοποιό φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αύριο στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Η Μαρία Ναυπλιώτου μιλά στο «Ενώπιος Ενωπίω» για την καριέρα της στο θέατρο και τον κινηματογράφο, τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, το πάθος της για τον χορό, τον γάμο, τη σχέση της με τον χρόνο και τα όνειρά της για το μέλλον.

-------------------------

Βάνα Μπάρμπα και Γιώργος Ασημακόπουλος στο «After Dark».

Με την ηθοποιό-πρώην μοντέλο και έναν πρώην παίκτη του «Survivor» επιστρέφει η εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, στο Open αυτή τη φορά, την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.00. Η Βάνα Μπάρμπα μιλά για την αποχή της από την τηλεόραση και το θέατρο, το #metoo, τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη, το αν έχει υπάρξει η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ηθοποιούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί, την ερωτική της ζωή και τα μελλοντικά της σχέδια. Και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος θα κάτσει στο «εξομολογητήριο» και θα κληθεί να δώσει τις πιο ειλικρινείς απαντήσεις στα ερωτήματα του Θέμη Γεωργαντά.

-------------------------

Σειρά podcast από την Έλενα Ακρίτα στο News 24/7.

Διεύρυνε τη συνεργασία της με το ενημερωτικό portal της 24 Media η γνωστή δημοσιογράφος. Εκτός από τα άρθρα της Έλενας Ακρίτα, στο News 24/7 θα φιλοξενείται και η νέα της σειρά podcast, με νέο επεισόδιο από σήμερα και κάθε Τετάρτη. «Η πρώτη φορά της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των podcasts προέκυψε από αυτήν της την επιθυμία να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο», αναφέρει το ειδησεογραφικό portal για τις εκπομπές της οι οποίες θα ασχολούνται με «την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, εκείνα που μας ψυχαγωγούν».