Πώς και το επέτρεψαν αυτό στην ΕΡΤ να έχει αφιέρωμα στο Πολυτεχνείο;

Πώς και το επέτρεψαν αυτό στην ΕΡΤ να έχει αφιέρωμα στο Πολυτεχνείο;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα...

14 Νοεμβρίου 2019

Ελαβαν γνώση ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί, ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο «ιστορικός» Σάκης Μουμτζής, η Δόμνα και ο Μπογδάνος; Κωνσταντίνε Ζούλα πάρε πόδι τώρα...

* Η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει την Παρασκευή στις 17:00, το σχετικό επεισόδιο της εκπομπής «Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο, το οποίο εστιάζει στη διασπάθιση δημοσίου χρήματος και την καταπιεστική καθημερινότητα στα χρόνια της χούντας.
* Το Σάββατο στις 16:00, θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ» με τη Μαριλένα Κατσίμη, με προσκεκλημένο τον καθηγητή Βαγγέλη Καραμανωλάκη, σε μια ξενάγηση στους δρόμους της Αθήνας και την ιστορία των φοιτητικών κινημάτων.
* Την Κυριακή στις 17:00, ακολουθεί το ντοκιμαντέρ «ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΕΡΑΤΕΡ» του Δημήτρη Παπαναγιώτου, που παρουσιάστηκε το 1978 και είναι βασισμένο σε ντοκουμέντα επαγγελματιών οπερατέρ, οι οποίοι κατέγραψαν με την κάμερά τους τα γεγονότα.
* Στις 22:00, θα μεταδοθεί το επετειακό αφιέρωμα «ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ», παραγωγής 1982, με θέμα το χρονικό της κατάληψης του Πολυτεχνείου της Αθήνας, εξετάζοντας ταυτόχρονα τις παράλληλες εξεγέρσεις στην Πάτρα, στα Γιάννενα και στη Θεσσαλονίκη.
* Στις 23:00, ακολουθεί η επετειακή εκπομπή «ΘΥΜΑΜΑΙ», σε σκηνοθεσία Σταύρου Στρατηγάκου και ρεπορτάζ Ηλία Γκρη. Ο Γιάννης Κομνηνός και η Ανθή Μυρογιάννη, ξεδιπλώνουν μπροστά στο φακό την προσωπική και οικογενειακή τους τραγωδία, αφού έχασαν τα παιδιά τους στα δραματικά γεγονότα του τριημέρου.

Κάντε κάτι. Ο κομμουνισμός έχει διεισδύσει πολύ βαθιά στην ΕΡΤ.