Τέλος από το πρωινό του Zoo 90.8 οι Μαρία Αμανατίδου και Ευθύμης Κάλφας

Τέλος από το πρωινό του Zoo 90.8 οι Μαρία Αμανατίδου και Ευθύμης Κάλφας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από τρία χρόνια.

23 Ιουλίου 2024

Αλλαγή στην πρωινή ζώνη του Zoo 90.8. Έπειτα από τρία χρόνια «θητείας», η Μαρία Αμανατίδου και ο Ευθύμης Κάλφας αποχαιρετούν τον ξένο mainstream ραδιοσταθμό της Metromedia, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο ραδιοσταθμός. Οι τελευταίες τους εκπομπές στους 90.8 θα γίνουν αυτή την εβδομάδα. Την θέση τους θα πάρει ένα άλλο πρωινό πρόγραμμα, από τις 26 Αυγούστου, το οποίο θα γνωστοποιηθεί σύντομα.

Μετά από 3 υπέροχα χρόνια γεμάτα γέλιο, κέφι και ατελείωτες αναμνήσεις, το αγαπημένο μας πρωινό σόου «The Morning ZOO» ολοκληρώνει το ταξίδι του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ευθύμη Κάλφα και τη Μαρία Αμανατίδου για την αφοσίωση, την ενέργεια και τη χαρά που μας χάριζαν καθημερινά. «Τέρατα», καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά σας!

Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί η διαδρομή συνεχίζεται! Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, ετοιμαστείτε να καλωσορίσουμε το νέο μας πρωινό show. Μείνετε συντονισμένοι στον ΖΟΟ 90.8 για να το ανακαλύψετε! Ευχαριστούμε για την αμέριστη υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Μην χάσετε ούτε ένα πρωινό, γιατί στον ΖΟΟ 90.8 σερβίρουμε μόνο τα καλύτερα!

Το μέχρι πρότινος πρωινό δίδυμο του Zoo 90.8 εντάχθηκε στο δυναμικό του σταθμού το 2021, ως «μεταγραφή» από τον πιο άμεσο ανταγωνιστή του, τον Plus 102.6, στον οποίο έκαναν εκπομπές στην ίδια ζώνη.