Η απάντηση του Στυλ FM 96 στην ΕΤΕΡ

Η απάντηση του Στυλ FM 96 στην ΕΤΕΡ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιστολή στο e-tetRadio.

22 Ιουλίου 2024

H ιδιοκτησία του Στυλ FM 96 απαντά -ουσιαστικά- στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΤΕΡ και τονίζει πως «ουδέποτε σύνηψε συμβάσεις εργασίας με Τεχνικούς ραδιοφώνου ή άλλες ειδικότητες εργαζόμενων», προσθέτοντας επιπλέον ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Over FM που έβγαινε για ένα διάστημα στους 104.9 -την προηγούμενη συχνότητά του- και έκλεισε, είναι η αλήθεια, αφήνοντας πίσω του πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς

Ιδού ολόκληρη η επιστολή του Στυλ FM 96:

Σε απάντηση της από 19-07-2024 ανάρτησης της ιστοσελίδας σας και προς τον σκοπό της αποκατάστασης της αλήθειας και κυρίως, της απόσεισης πάσης αμφιβολίας ή έστω εσφαλμένης εντύπωσης οιουδήποτε τρίτου συνεπεία αβάσιμων ισχυρισμών και ανακριβών διαδόσεων, σας γνωρίζουμε ότι ο φορέας του νομίμως αδειοδοτηθέντος μη ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού «Στυλ FM» Ν. Αττικής, ουδέποτε σύνηψε συμβάσεις εργασίας με Τεχνικούς ραδιοφώνου ή άλλες ειδικότητες εργαζόμενων και συνεπώς, ουδέν ποσό οφείλει σε οιοδήποτε εργαζόμενο για την έως και σήμερα λειτουργία του.

Άλλωστε, κατά το παρελθόν, η όποια σχετική διαμαρτυρία περί συναφών αξιώσεων είχε απευθυνθεί (και εν συνεχεία δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο από τις αυτές διαδικτυακές ιστοσελίδες!) κατά της τότε εργοδότριας εταιρείας των εν λόγω εργαζόμενων και του νομίμου εκπροσώπου της. Ομοίως δε, η άσκηση των αντίστοιχων ένδικων μέσων και βοηθημάτων των ίδιων εργαζόμενων είχε στραφεί αποκλειστικά και μόνο εναντίον της ανωτέρω εταιρείας και του νομίμου εκπροσώπου της και όχι, φυσικά, κατά του φορέα του ραδιοφωνικού σταθμού «Στυλ FM» Ν. Αττικής, καθόσον ήταν απολύτως αντιληπτό ότι ουδεμία σχετική ευθύνη έφερε έναντι αυτών, ως μη σχετιζόμενος με την εκμετάλλευση του τότε ραδιοφωνικού προγράμματος στο πλαίσιο του οποίου φέρονται να απασχολήθηκαν οι εν λόγω εργαζόμενοι.

Μετά ταύτα, επειδή ουδεμία συμβατική ή άλλη σχέση μας συνδέει με την φερόμενη -κατά την ανακοίνωση της Ε.Τ.Ε.Ρ.- οφειλέτιδα εργατικών απαιτήσεων πρώην αντισυμβαλλόμενή μας, ενώ, ουδεμία συμβατική ή άλλη σχέση συνήφθη μεταξύ του φορέα του ραδιοφωνικού σταθμού «Στυλ FM» Ν. Αττικής με οιοδήποτε εργαζόμενο και φυσικά, ουδέποτε αυτός προέβη σε οιαδήποτε δήλωση-αποδοχή προς τον Σ.Ε.Π.Ε. ή την Ε.Τ.Ε.Ρ., σας καλούμε:
α) να απέχετε εφεξής από την δημοσίευση ή αναδημοσίευση ή διάδοση ψευδών γεγονοτικών ισχυρισμών ή έστω ανακριβών πληροφοριών περί δήθεν οφειλών του φορέα του ραδιοφωνικού σταθμού «Στυλ FM» Ν. Αττικής σε εργαζόμενους,
β) να απέχετε εφεξής της αναφοράς του διακριτικού τίτλου «OVER FM» ως δήθεν προσδιοριστικού στοιχείου του ραδιοφωνικού σταθμού «Στυλ FM» Ν. Αττικής διότι προκαλείται σύγχυση καθόσον ουδεμία συμβατική ή άλλη σχέση διατηρούμε με την εν λόγω εταιρεία,
γ) να απέχετε εφεξής από οιαδήποτε εν γένει συκοφαντική ή δυσφημιστική αναφορά για τον φορέα μας, ρητώς επιφυλασσόμενοι της ασκήσεως παντός νομίμου δικαιώματός μας.

___________________

Over FM ελέγχονταν από την εταιρεία «Over Media Αθλητικό Ραδιόφωνο Ι.Κ.Ε.». Ωστόσο, έπειτα από τις (τότε) αρνητικές γνωμοδοτήσεις του ΕΣΡ για παραχώρηση Βεβαίωσης Νόμιμης Λειτουργίας, και μετά τη δημιουργία μεγάλων οφειλών σε εργαζόμενους της εταιρείας, το εγχείρημα αυτό έληξε δύο χρόνια αργότερα και στους 104.9 επέστρεψε ο Στυλ FM.