Τι να λέει άραγε η Αθηναϊς Νέγκα για τη συναυλία της Μαρίνας Σάττι

Τι να λέει άραγε η Αθηναϊς Νέγκα για τη συναυλία της Μαρίνας Σάττι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αν διαφωνεί, πρέπει να το πει, να σπάσει τη σιωπή της...

27 Ιουνίου 2024

Χθες η Μαρίνα Σάττι έδωσε μία sold out συναυλία στην Τεχνόπολη - τα λέμε αναλυτικά στο Loaded, έχουμε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Και θα κάνει κι άλλη συναυλία τις επόμενες ημέρες γιατί μία, τελικά, δεν αρκεί.

To ερώτημα είναι βέβαια και μας έρχεται αυθόρμητα στο νου, αν θα διαφωνεί με τα live η Αθηναϊς Νέγκα. Να βγει η δημοσιογράφος να μας πει. Μπορεί να μην της άρεσε παράδειγμα η σειρά των τραγουδιών ή κάποιο από τα χορευτικά. Πώς βγήκε έναν μήνα μετά, σε μία άσχετη γιορτή στην οποία ήταν προσκεκλημένη, να εκφράσει τη διαφωνία της για το χασμουρητό της Μαρίνας στην Eurovision; Έτσι και τώρα, να πει αν διαφωνεί...

Πέραν της πλάκας πάντως, ήταν κωμικοτραγικό στα MDA VMAS που βγήκε να πει ότι διαφωνεί. Πρώτον δεν τη ρώτησε κανένας και, δεύτερον, δεν ενδιαφερόταν και κανένας για τη διαφωνία της.

Αλλά τους την έχει δώσει η Μαρίνα γι' αυτό και αντιδρούν έτσι. Ανεβάσαμε χθες στο Twitter το παρακάτω βίντεο από τη συναυλία γράφοντας «Μαρίνα Σάττι στην Τεχνόπολη σε διονυσιακή φάση» και βγήκε κάποιος να μας απαντήσει με το εξής: «Διονυσιακή φάση. Δλδ παίχτηκε και παρτούζχα μετά. Ρε μλκ @VRS___»! Αυτό σκέφτηκε να πει ο τύπος. Μετά είδαμε τη σημαία του Ισραήλ στο προφίλ του καταλάβαμε.

Ένα παιδί κρατούσε το πλακάτ που βλέπετε στη φωτογραφία παραπάνω. Ισχύει 100%.