Διαφώνησε μωρέ η Αθηναΐδα Νέγκα με τη Μαρίνα Σάττι, τεράστιο ζήτημα

Διαφώνησε μωρέ η Αθηναΐδα Νέγκα με τη Μαρίνα Σάττι, τεράστιο ζήτημα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Χθες το βράδυ στα MAD VMA.

20 Ιουνίου 2024

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Ούτε καν ως αστείο δεν έμοιαζε χθες το βράδυ στα βραβεία του MAD, στο Tae Kwon Do, η «πολιτική δήλωση» που έκανε η Αθηναΐς Νέγκα. Η οποία βρήκε την ευκαιρία να την πει στη Μαρίνα Σάττι για το χασμουρητό που έριξε στην Eurovision, την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια του Ισραήλ.

Στα βραβεία του MAD η Αθηναΐς Νέγκα έκανε την επανάστασή της την ώρα που βράβευε τη Μαρίνα ως καλύτερη ποπ καλλιτέχνιδα. «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της», είπε.

Είναι κωμικοτραγικό. Ήρθε έναν μήνα μετά η Αθηναϊδα Νέγκα να καταθέσει τη διαφωνία της για τη στάση της Μαρίνας Σάττι. Και που, ε; Σε μία μουσική γιορτή! Εννοείται πως κανένας δεν έδωσε σημασία στα λόγια της, ουδείς μέσα εκεί ασχολήθηκε. Ούτε καν η ίδια η Σάττι. Η οποία αποθεώθηκε πολλές φορές από τον κόσμο.

Ουδείς ασχολήθηκε μαζί της μέσα στο κλειστό αλλά την επομένη, σήμερα δηλαδή, έγινε θέμα, είδηση». Κι εδώ σ' εμάς.  

Πρέπει να 'ήταν η πιο «ψυχρή» απονομή στην ιστορία των βραβείων. 

 update: Η απάντηση που έδωσε η Αθηναϊς Νέγκα μέσω Twitter είναι ακόμα πιο απολαυστική! Εξέφρασε τη διαφωνία της με τη Σάττι λόγω ακεραιότητας και, μάλιστα, δύσκολης!