Προλαβαίνετε να δείτε το αστυνομικό «Karen Pirie» στο ERTFLIX

Προλαβαίνετε να δείτε το αστυνομικό «Karen Pirie» στο ERTFLIX
Ακολουθήστε μας στο Google news

Διαθέσιμο έως την Κυριακή τα μεσάνυχτα.

07 Μαΐου 2024

Συνεχώς εμπλουτίζεται το ERTFLIX με καινούργιο υλικό, ταινίες και σειρές, υλικό που αξίζει. Το «Karen Pirie» που σας προτείνουμε είναι μια βρετανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2022, βασισμένη στο μυθιστόρημα Inspector Karen Pirie της Val McDermid.

Είναι μίνι σειρά 3 επεισοδίων, με το κάθε επεισόδιο να είναι σαν μικρή ταινία μίας-μιάμισης ώρας. Η Κάρεν Πίρι (καλή η Lauren Lyle στο ρόλο) είναι μία Σκωτσέζα αστυνομικός που καλείται να εξιχνιάσει μία εκκρεμή υπόθεση φόνου - ο φάκελος είχε μπει στο αρχείο πριν από 25 χρόνια. Αφορούσε τη δολοφονία μίας 20χρονης κοπέλας χωρίς ποτέ να βρεθεί ο δολοφόνος.

Η αστυνομία αναγκάζεται να ανοίξει ξανά την υπόθεση από τη στιγμή που η ανεξιχνίαστη δολοφονία γίνεται το κεντρικό θέμα σε ένα πολύ δημοφιλές podcast που παρακολουθεί πολύ κόσμος.
Τη νέα έρευνα λοιπόν αναλαμβάνει η Karen Pirie.

Και είναι μία σειρά με πολλές ανατροπές. Τα επεισόδια έχουν πολύ σασπένς, καλές ερμηνείες και είναι χορταστικά σε διάρκεια. Και υπάρχει και αυτό το βρετανικό στυλ που ταιριάζει σε αστυνομικές σειρές.

Προσοχή όμως, τα περιθώρια στενεύουν, σε μερικές ημέρες θα την κατεβάσουν από την ψηφιακή πλατφόρμα της Δημόσιας Τηλεόρασης

 

photo: Daily Express