Ο Ρυθμός 94.9 γίνεται το ραδιόφωνο των χωρισμένων

Ο Ρυθμός 94.9 γίνεται το ραδιόφωνο των χωρισμένων
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σήμερα, για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

14 Φεβρουαρίου 2024

Κόντρα στο «ρεύμα» πηγαίνει σήμερα ο Ρυθμός 94.9 στην γιορτή των ερωτευμένων. Ο ελληνικός mainstream σταθμός του ΑΝΤ1 γίνεται το ραδιόφωνο των χωρισμένων, αλλάζοντας το πρόγραμμά του. Την αρχή θα κάνει το «Μόρνι Κρου» με τον Κώστα Μαλιάτση και την Φελίσια Τσαλαπάτη, 7 με 10 το πρωί, παίζοντας τα χαρακτηριστικότερα ελληνικά τραγούδια που μιλούν για την ερωτική απογοήτευση.

Συνέχεια με τις δικές τους προσωπικές ιστορίες χωρισμού θα δώσουν η Μαρία Γεωργάκαινα (10-2 το μεσημέρι), η Μαντώ Γαστεράτου (2-4 το μεσημέρι) και οι Βασίλης Φορτούνης-Χρυσηίδα Γκαγκούτη (4-7 το απόγευμα). Το ξεχωριστό αφιέρωμα του Ρυθμού 94.9 θα ολοκληρωθεί 7 με 11 το βράδυ, με τη Γιώτα Τσιμπρικίδου να πλαισιώνει την Έλενα D' Angelo και μαζί να παίζουν αφιερώσεις ακροατών και να διηγούνται τις ιστορίες χωρισμού τους. Το ίδιο θα κάνουν και καλεσμένοι «έκπληση» που θα βγουν στον αέρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ήδη στα social media του Ρυθμού 94.9 έχουν ανέβει ιστορίες πόνου και χωρισμού από τους παραγωγούς του σταθμού, ενώ το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι followers του ώστε να μπουν σε κλήρωση και να κερδίσουν πλούσια δώρα.