Είναι το Fargo μία από τις καλύτερες σειρές του 2023; (και βέβαια είναι)

Είναι το Fargo μία από τις καλύτερες σειρές του 2023; (και βέβαια είναι)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο τελευταίος κύκλος βρίσκεται εν εξελίξει και είναι απολαυστικός.

29 Δεκεμβρίου 2023

 

Ο 5ος λοιπόν κύκλος του Fargo είναι το κάτι άλλο. Σημειώστε πως δεν χρειάζεται να έχετε δει τους προηγούμενους κύκλους μια και πρόκειται για μία άλλη, διαφορετική, ιστορία. Ξεκινήστε λοιπόν κατευθείαν από αυτόν μια και από τους παλιότερους κάποιοι δεν ήταν και τόσο καλοί.

Εδώ όμως, τώρα, είναι πραγματικά απόλαυση, μία από τις καλύτερες σειρές του 2023. Μαύρη κωμωδία από τις λίγες, με απίστευτους διαλόγους και καταστάσεις που πραγματικά δεν τους (τις) χορταίνεις. Έως τώρα έχουν βγει 7 επεισόδια με το τελευταίο, το 7ο, να προβάλλεται από χθες το βράδυ στην Αμερική. Μένουν άλλα τρία μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου.

Στον τελευταίο κύκλο κυριαρχούν τρεις βασικοί χαρακτήρες, ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Η Juno Temple που παίζει την Ντόροθι, «Ντοτ» Λάιον, η Jennifer Jason Leigh που παίζει τη Λορέιν Λάιον (η πλούσια πεθερά της Ντόροθι) και ο Jon Hamm που παίζει το ρόλο ενός σερίφη-κάθαρμα, τον Ρόι Τίλμαν. Πολύ καλή είναι και η Richa Moorjani, μία αστυνομικός της πόλης στην οποία διαδραματίζεται το story.

Το πρώτο επεισόδια να δείτε μόνο και θα καταλάβετε για τι αριστούργημα μιλάμε, από μία τρόπον τινά ανατροπή χαρακτήρα που τη βλέπεις και δεν την πιστεύεις.

Στην Ελλάδα προβάλλεται στην πλατφόρμα της Cosmote και τα νέα επεισόδια ανεβαίνουν κάθε Τετάρτη.