Δείτε το νέο video για το «Here, There and Everywhere» των Beatles

Δείτε το νέο video για το «Here, There and Everywhere» των Beatles
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το νέο βίντεο ακολουθεί την κυκλοφορία του Revolver box set.

08 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Το πολύχρωμο animation βίντεο, απεικονίζει τους Fab Four καθώς κατευθύνονται από το στούντιο στη σκηνή και περιλαμβάνει μερικές καλλιτεχνικές αποδόσεις σκηνών από τα A Hard Day's Night και Help!

"Ακολουθήστε το συγκρότημα σε περιοδεία, καθώς αντιμετωπίζουν ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο σκηνικό πόλεων, ξενοδοχείων, δρόμων και συναυλιών, έχοντας μόνο ο ένας τον άλλον για να βασιστούν", δήλωσε ο Richard Barnett, παραγωγός της Trunk Animation. "Μια μαγική χορεύτρια εμφανίζεται στον καθένα τους, αντιπροσωπεύοντας την έμπνευση και τη δημιουργική ελευθερία".

Το νέο βίντεο ακολουθεί την κυκλοφορία του Revolver box set, το οποίο περιλαμβάνει αρκετές πρώιμες λήψεις, τρία home demos και μια νέα remixed έκδοση του άλμπουμ που προέρχεται από τις αρχικές master κασέτες τεσσάρων τραγουδιών που δημιούργησαν ο Giles Martin (γιος του αρχικού παραγωγού George Martin) και ο Sam Okell. (Πρόσφατα κυκλοφόρησαν επίσης νέα βίντεο για τα "Taxman" και "I'm Only Sleeping").

Ο Martin έχει εργαστεί σε πολλά αρχειακά έργα των Beatles και διετέλεσε επίσης μουσικός επόπτης για το 2021 Get Back: The Beatles. "Μου [δόθηκαν] τα κλειδιά του Abbey Road και του θησαυροφυλακίου των Beatles και μου επετράπη να μπω στις κασέτες", δήλωσε ο Martin σε μια εκδήλωση τύπου στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο. "Και είναι απλά καταπληκτικό. Είναι ένα τόσο εκπληκτικό σύνολο δουλειάς. Υπάρχει τόση ενέργεια που βγαίνει από όλες τις κασέτες. Ο δικός μου ρόλος είναι σαν: Όλοι πρέπει να μπορούν να ακούσουν αυτή την ενέργεια"