Nέες αποκαλύψεις για τον επερχόμενο δίσκο της Dolly Parton

Nέες αποκαλύψεις για τον επερχόμενο δίσκο της Dolly Parton
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αειθαλής.

05 Δεκεμβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Η Dolly Parton άφησε να εννοηθεί ότι με την είσοδό της στο Rock and Roll Hall of Fame, σκοπεύει να ηχογραφήσει το πρώτο ροκ άλμπουμ της. Έγραψε και ερμήνευσε μάλιστα ένα πρωτότυπο τραγούδι κατά τη διάρκεια της ένταξής της στο Rock Hall, και τώρα μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες για τον επερχόμενο ολοκληρωμένο δίσκο, συμπεριλαμβανομένων κάποιων από τα επώνυμα ονόματα που θα την πλαισιώσουν και την αποκάλυψη αρκετών τραγουδιών που σκοπεύει να διασκευάσει.

Η Parton είχε αφήσει κομμάτια και πληροφορίες στην πορεία, συμπεριλαμβανομένης μιας guest συμμετοχής του πρώην τραγουδιστή των Journey, Steve Perry, και της επιθυμίας της να επανενώσει τους Robert Plant και Jimmy Page των Led Zeppelin σε ένα τραγούδι, αλλά ήταν ακόμα πιο προκλητική κατά την πρόσφατη εμφάνισή της στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

"Είμαι ροκ σταρ τώρα - αυτό λένε! Αυτό ήταν μεγάλη τιμή. Ξέρετε, φτιάχνω κι εγώ ένα άλμπουμ γιατί πρέπει να ανταποκριθώ σε όλη αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία", είπε η Dolly στον Fallon και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ειλικρινά, ήμουν ειλικρινής - δεν ήθελα να ξεκινήσω καμία διαμάχη, αλλά όταν είπαν ότι ήθελαν να με βάλουν στο Rock and Roll Hall of Fame, πάντα πίστευα ότι αυτό ήταν για ανθρώπους που πέρασαν όλη τους τη ζωή δουλεύοντας για να μπουν στο rock 'n' roll. Δεν βλέπεις τους Led Zeppelin στο Country Music Hall of Fame... αν και θα μπορούσαν!".

"Είμαι καλή στο timing και πάντα πίστευα ότι θα ήθελα να κάνω έναν rock 'n' roll δίσκο γιατί ο σύζυγός μου είναι ένας rock 'n' roll freak", πρόσθεσε η Parton. "Έτσι, τέλος πάντων, σκέφτηκα ότι τώρα, αν είναι να το κάνω ποτέ, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή".

Η Parton επιβεβαίωσε ότι ο δίσκος θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο και ότι θα τον ονομάσει "Rock Star".

"Στην πραγματικότητα θα έχω κάποια άτομα που θα κάνουν κάποιες συμμετοχές εκεί και κάποια αυθεντικά τραγούδια. Θα έχουμε πολλά σπουδαία εμβληματικά τραγούδια, όπως το "Purple Rain" του [Prince] και το "(I Can't Get No) Satisfaction" των [Rolling Stones], το "Stairway to Heaven" των [Led Zeppelin] και το "Free Bird" των [Lynyrd Skynyrd], αλλά θα έχω [επίσης] μερικούς καλεσμένους καλλιτέχνες", πρόσθεσε.

Επομένως, εν αναμονή για τον πρώτο ροκ δίσκο της Dolly Parton το 2023