Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Ντόρα Κουτροκόη

Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Ντόρα Κουτροκόη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μόλις τρεις μήνες αφότου εντάχθηκε στο πρόγραμμα του καναλιού.

02 Δεκεμβρίου 2022

«Κόπηκε» από το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ η Ντόρα Κουτροκόη. Σε δηλώσεις της στo «Happy Day» του Alpha, η δημοσιογράφος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το κανάλι της ανακοίνωσε πως σταματάει από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή, χωρίς όμως να της δοθεί σαφή απάντηση για τον λόγο αυτής της ενέργειας.

«Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί η εκπομπή πάει καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ούτε υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς και σχέσης μεταξύ των παρουσιαστών», είπε η Ντόρα Κουτροκόη στην κάμερα της εκπομπής. «Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στην δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση».

Η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Ντόρας Κουτροκόη με τον ΣΚΑΪ ήρθε μόλις τρεις μήνες μετά την πρεμιέρα της στο «Σήμερα», το οποίο θα συνεχίσει μόνο με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.