Οι Måneskin ανακοινώνουν το νέο single The Loneliest

Οι Måneskin ανακοινώνουν το νέο single The Loneliest
Ακολουθήστε μας στο Google news

Eρχεται την επόμενη εβδομάδα.

28 Σεπτεμβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Η ιταλική μπάντα αναμένεται να κυκλοφορήσει το κομμάτι την επόμενη Παρασκευή (7 Οκτωβρίου).

Το "The Loneliest" θα ακολουθήσει το τελευταίο single των Måneskin "Supermodel", το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο, και την πρόσφατη διασκευή του "If I Can Dream" από τη νέα βιογραφική ταινία του Elvis.
Επιπλέον, οι Måneskin μοιράστηκαν μια ζωντανή εκτέλεση του 'I Wanna Be Your Slave' από το Global Citizen Festival του περασμένου Σαββατοκύριακου στη Νέα Υόρκη.
Οι Måneskin μίλησαν για την "πολύ ωραία" εμπειρία της κατάκτησης της κορυφής των αμερικανικών charts με το "Supermodel".

"Το να βλέπουμε τόσο μεγάλη ανταπόκριση για την πρώτη μας [παγκόσμια] κυκλοφορία μας κάνει πραγματικά σίγουρους για το μέλλον", δήλωσε ο frontman Damiano David. "Φυσικά, δεν το περιμέναμε αυτό, οπότε είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ανυπομονούμε να βγούμε με άλλη μουσική".
Μιλώντας στο NME για το εξώφυλλο του Big Read νωρίτερα φέτος, ο David αποκάλυψε ότι οι Måneskin έγραφαν και ηχογραφούσαν το αναμενόμενο τρίτο άλμπουμ τους στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

"Δεν είμαστε ακόμα σε θέση να πούμε περισσότερα - δεν είμαστε καλοί σε αυτό", εξήγησε ο τραγουδιστής, προσθέτοντας ότι ο δίσκος θα είναι "επικριτικός [απέναντι στην κοινωνία]" κατά καιρούς, καθώς και "ειλικρινής μέσα και έξω".

Οι Måneskin, οι οποίοι έγιναν διάσημοι μετά τη νίκη τους στη Eurovision το 2021, πρόκειται να δώσουν ένα headline show στο The O2 στο Λονδίνο στις 8 Μαΐου 2023. Η συναυλία θα αποτελέσει μέρος μιας μακράς ευρωπαϊκής περιοδείας, η οποία ξεκινά τον Φεβρουάριο.

Μια σειρά από ημερομηνίες στη Βόρεια Αμερική έχουν προγραμματιστεί μεταξύ των τελών Οκτωβρίου και των μέσων Δεκεμβρίου, 2022.