«Αν η κυρία αυτή ψεύδεται ή απλά πρόκειται περί παρεξήγησης»

«Αν η κυρία αυτή ψεύδεται ή απλά πρόκειται περί παρεξήγησης»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέα απάντηση, του Αντώνη Μποσκοΐτη αυτή τη φορά.

20 Ιουνίου 2022

Τι το θέλαμε να δημοσιεύσουμε το πρώτο post του Αντώνη Μποσκοΐτη για όσα συνέβησαν στο Ηρώδειο (δεν τον ρωτήσαμε αλλά του το στείλαμε αμέσως)... Σηκώθηκε πολύ θόρυβος για το τίποτα. Απάντησε η κυρία που βρισκόταν από πίσω του -δεν ήθελε για δικούς της, σεβαστούς, λόγους να δημοσιευτεί το όνομά της, είναι γνωστό σ' εμάς φυσικά- και τώρα έχουμε νέα απάντηση από τον Αντώνη. Τη δημοσιεύουμε κι ελπίζουμε να τελειώσει εδώ.

Ιδού:

Αγαπητέ Δημήτρη Κανελλόπουλε
Την πρώτη έκπληξη αναδημοσίευσης στο e-tetRadio ενός ποστ μου στο facebook, διαδέχεται η έκπληξη ενός συκοφαντικού κειμένου εν είδει απάντησης σε μένα.
Καταλαβαίνεις πως στην εν λόγω κυρία, από τη στιγμή που επιθυμεί την ανωνυμία, άρα θα μπορούσε να' ναι ο οποιοσδήποτε «hater» ή τρολλ του διαδικτύου, δεν της δίνω ούτε τον πυρετό μου, όχι την κουβέντα μου.
Δεν μ' ενδιαφέρει αν η κυρία αυτή ψεύδεται ή απλά πρόκειται περί παρεξήγησης. Εύχομαι να συμβαίνει το δεύτερο.
Διότι η πραγματική κυρία που καθόταν πίσω μας στο Ηρώδειο, φρόντισε να επικοινωνήσει μαζί μου στη σελίδα μου στο facebook και να τα «βρούμε» με πολύ χιούμορ κιόλας. Το όνομα της στη διάθεση της κυρίας, ιδιωτικά και όχι δημόσια, αρκεί να πάψει να είναι «ανώνυμη». Και τότε θα τα βρούμε και μ' αυτήν, να'σαι σίγουρος.
Για την ώρα, επίτρεψε μου να σου πω ό,τι κακώς δημοσιεύεις μία επιστολή ανώνυμη τη στιγμή που εγώ ό,τι έγραψα, το έγραψα δίχως να παραθέσω ονόματα και να θίξω υπολήψεις. Τώρα, το ότι μία άγνωστη κυρία «καρφώνεται» από μόνη της, με την ασφάλεια της «ανωνυμίας», μάλλον δεν είναι πολύ καλό για την ίδια.
Και να το πω αλλιώς, εφόσον η κυρία αυτή με έμαθε, όπως λέει, να μην τη μάθω κι εγώ; Θα μου χαρίσει το ονοματάκι της ή θα μπαίνει ο οποιοσδήποτε και θα γράφει ό,τι του καπνίσει, βλέποντας το δημοσιευμένο κιόλας σε ένα site;
Ας επικοινωνήσει εκείνη μαζί μου για τα περαιτέρω κι εγώ - επαναλαμβάνω - προτίθεμαι να της προωθήσω το διάλογο που είχα ιντερνετικά με τη γυναίκα, η οποία καθόταν πίσω μας. Με τον κολλητό της, όπως μου δήλωσε, και όχι με τον αδερφό της.
Αυτά και καλό είναι να μην κάνουμε την τρίχα τριχιά σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή όμως που δημοσίευσες ένα κείμενο - λίβελο εναντίον μου από μία ανώνυμη, όφειλα να απαντήσω επώνυμα.
Χαίρετε.
Αντώνης Μποσκοΐτης