Το «A Star Is Born» σε πρώτη προβολή στο Star

Το «A Star Is Born» σε πρώτη προβολή στο Star
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (21/10/2021).

21 Οκτωβρίου 2021

Άλλη μια πρεμιέρα με «άρωμα» Oscars, μετά τον «Joker», έρχεται στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Απόψε στις 21.00 το Star θα παίξει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το «A Star Is Born», με πρωταγωνιστές τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Lady Gaga, Άντριου Ντάις Κλέι, Ντέιβ Σαπέλ και Σαμ Έλιοτ. Η ταινία, θυμίζουμε, κέρδισε ένα Όσκαρ για το τραγούδι «Til It Happens To You» και προτάθηκε για 7 συνολικά, ενώ απέσπασε και βραβείο BAFTA για το ίδιο single.

-------------------------

Με τις υποθέσεις της Καρολάιν και ενός νεαρού καπετάνιου επιστρέφει το «Φως στο Τούνελ».

Συνέχεια στην έρευνά της για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά θα δώσει η Αγγελική Νικολούλη, στην πρεμιέρα της στις συχνότητες του Mega αύριο στις 23.20. Το «Φως στο Τούνελ» αποκαλύπτει νέα στοιχεία για την δολοφονία της Καρολάιν, ενώ θα εστιάσει και στην υπόθεση ενός νεαρού καπετάνιου που επίσης δολοφονήθηκε κάτω από σκηνικό που «ούτε το μυαλό ευφάνταστων σεναριογράφων θα μπορούσε να σκεφτεί» όπως αναφέρει το κανάλι.

-------------------------

Το «Rouk Zouk» των celebrities έρχεται στον ΑΝΤ1.

Εκμεταλλευόμενο την πολύ μεγάλη επιτυχία που έχει τα τελευταία χρόνια η επιστροφή του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού, το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να λανσάρει και μια πιο lifestyle έκδοσή του, στα πρότυπα εκείνων που βλέπαμε συνήθως στις γιορτινές μέρες. Από την άλλη Κυριακή 31 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 20.00 θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 το «Rouk Zouk Special» με παίκτες «αγαπημένα πρόσωπα και πρωταγωνιστές», όπως αναφέρει το κανάλι, οι οποίοι θα παίξουν για φιλανθρωπικό σκοπό.

-------------------------

Στον Alpha το «Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη.

Βραδιά αφιερωμένη στη νεότερη ελληνική ιστορία θα είναι εκείνη της ερχόμενης Κυριακής στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Στις 21.30 ο Alpha θα προβάλλει το ιστορικό δράμα «Το Τελευταίο Σημείωμα», του βραβευμένου Παντελή Βούλγαρη, το οποίο περιγράφει την ιστορία του Ναπολέοντα Σουκατζίδη. Ενός αγωνιστή του λαϊκού κινήματος που φυλακίστηκε και εξορίστηκε την περίοδο 1936-1944, και έζησε από κοντά τις φρικαλεότητες των ναζί έναντι των Ελλήνων.

-------------------------

Βραβείο για το ντοκιμαντέρ «Blue Mission» της ΕΡΤ.

Σημαντική διάκριση σε θεσμό του εξωτερικού, για μια εσωτερική παραγωγή της δημόσιας τηλεόρασης. Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Blue Mission» της σκηνοθέτιδας Αθηνάς Καζολέα, κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου ντοκιμαντέρ του προγράμματος συμπαραγωγής Inter–Rives 8 «SustainAbility: Stories of Changermakers» του COPEAM (Μόνιμη Σύνοδος Μεσογειακών Οπτικοακουστικών Οργανισμών) και του ASBU (Ένωση των Ραδιοτηλεοράσεων των Αραβικών Χωρών). Η βραβευμένη παραγωγή έχει ως βασικό της θέμα τις ιστορίες ανθρωπων που ανέπτυξαν πρωτοποριακές κοινωνικές δράσεις, όπως ο ιδρυτής της επαγγελματικής σχολής αλιείας ΕΝΑΛΕΙΑ, Λευτέρης Αραπάκης.