Στην αντεπίθεση ο Γιώργος Τράγκας για το ΕΣΡ

Στην αντεπίθεση ο Γιώργος Τράγκας για το ΕΣΡ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κατέθεσε αγωγή στα μέλη του Συμβουλίου ζητώντας τους συνολικά 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

13 Οκτωβρίου 2021

 

Ζητάει 500 χιλ. ευρώ από τον καθένα «για πολιτική και οικονομική βλάβη που δημιουργήθηκε από τα εξοντωτικά πρόστιμα εναντίον μικρών ραδιοσταθμών».

Εχουμε αναφερθεί κι άλλες φορές στο e-tetRadio στα όντως πρωτοφανή πρόστιμα που έχει καταλογίσει το ΕΣΡ σε περιφερειακά ραδιόφωνα για την αναμετάδοση εκπομπών του Γιώργου Τράγκα ΕΔΩ, ΕΔΩ. Ο δημοσιογράφος καταγγέλλει τον πρόεδρο και τα μέλη του ΕΣΡ, για άσκηση τρομοκρατίας εις βάρος μικρών ραδιοφωνικών σταθμών με εξοντωτικά χρηματικά πρόστιμα, κατά πλήρη παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας για το σύνολο των κατηγοριών, ενώ θα έπρεπε να υπάρχει αρχικά η προβλεπόμενη σύσταση.

«Επειδή ως εκ τούτου και σε κάθε περίπτωση η ηθική βλάβη που έχω υποστεί λαμβανομένου υπόψη του δόλου και της έντασης αυτού στο πρόσωπο των εναγομένων, της κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης εκατέρωθεν των μερών, είναι τεραστία και αποτιμάται κατ’ ελάχιστο στο ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000,00€) από έκαστο των εναγομένων» γράφει στην αγωγή του. «Δεδομένου ότι οι εν λόγω αποφάσεις έλαβαν το φως της δημοσιότητας, αφού πλείστα όσα άρθρα του ημερήσιου τύπου διαπραγματεύθηκαν το ζήτημα της επιβολής των ένδικων προστίμων, επλήγη δε με τον τρόπο αυτόν η αξιοπιστία και φήμη μου, ενώ περαιτέρω έβλαψε κατάφωρα την εμπιστοσύνη του κοινού προς το πρόσωπό μου».

Η αλήθεια είναι πως ραδιοφωνικά ο Γιώργος Τράγκας έχει εν μέρει δίκιο. Και το ΕΣΡ δημιουργεί πολλές υποψίες με την αυστηρότητά του.