Στο λογαριασμό της Wind και η συνδρομή για το Netflix

Στο λογαριασμό της Wind και η συνδρομή για το Netflix
Ακολουθήστε μας στο Google news

Να ενισχύσουν τη βάση τη συνδρομητική τηλεοπτικής τους πλατφόρμας επιχειρούν τα στελέχη της Wind Vision με επέκταση της συμφωνία τους με τo Netflix αλλά και με νέες καινοτόμες υπηρεσίες.

26 Σεπτεμβρίου 2018

Δίνουν λοιπόν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να πληρώνουν τη συνδρομή Netflix μέσω του λογαριασμού τoυς στην Wind χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Η εγγραφή στο Netflix θα γίνεται πολύ εύκολα μέσω του αποκωδικοποιητή της Wind Vision ενώ οι νέοι πελάτες σταθερής & InternetWINDFiber (50, 100 & 200 Mbps) που θα επιλέξουν την Wind Vision θα λάβουν και ως δώρο 12 μήνες συνδρομή Netflix.

Για διαρκή αναβάθμιση της πλατφόρμας τους έκανε λόγο Hermann Riedl (chief Business & Digital Transformation Officer της WIND) για να προσθέσει: «Η συνεργασία μας με το Netflix γίνεται ακόμα πιο στενή καθώς στόχος μας είναι η Wind Vision να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να βλέπεις Netflix στην Ελλάδα. Περιμένετε περισσότερες εκπλήξεις […] «Σε μόλις πέντε μήνες εμπορικής διάθεσης, η WIND VISION η πρώτη υπηρεσία Android TV στην Ελλάδα έχει ξεχωρίσει στην αγορά συνδρομητικής τηλεόρασης και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών, οι οποίοι απολαμβάνουν τις μοναδικές δυνατότητες της. Μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους τηλεοπτικούς παρόχους καθώς και μέσω των εφαρμογών του Google Play Store έχουν στη διάθεσή τους έναν ατελείωτο κόσμο θεάματος που μπορούν να παρακολουθούν όποτε θέλουν, από διαφορετική οθόνη ή οθόνες ταυτόχρονα και σε χρόνο που ο ίδιοι επιθυμούν. Η WIND VISION θα εξελίσσεται συνεχώς, ο καλύτερος νέος τρόπος για να βλέπεις τηλεόραση θα γίνεται ακόμα καλύτερος».

Ο Rene Rummel, (Business Development Director EMEA του Netflix) από την πλευρά του τόνισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Wind ώστε η εγγραφή στην υπηρεσία να είναι εξαιρετικά εύκολη και με επιλογή πληρωμής της συνδρομής Netflix μέσω λογαριασμού Wind. Χάρη στο εξειδικευμένο κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο, οι Έλληνες καταναλωτές είναι μόνο ένα κλικ μακριά από την απόλαυση των αγαπημένων τους εκπομπών Netflix, ταινιών ντοκιμαντέρ, stand-up, παιδικών προγραμμάτων και πολλών άλλων».

Το αμέσως επόμενο διάστημα η τηλεοπτική συνδρομητική πλατφόρμα της Wind θα εμπλουτιστεί με νέες καινοτομίες:
*Περισσότερες επιλογές περιεχομένου στην αρχική οθόνη για εύκολη πρόσβαση
*Οθόνη με συντομεύσεις σε δημοφιλείς εφαρμογές (Spotify, Red bull TV κ.ά.)
*«Πάγωμα» ζωντανού προγράμματος και συνέχεια από το σημείο διακοπής, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο τηλεθεατής
*Αυτόματη προσαρμογή των ελληνικών ελευθέρων καναλιών στην καλύτερη ποιότητα (HD / SD) ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους ανά γεωγραφική περιοχή
*Multiscreen σε διπλάσιες (4 συνολικά) φορητές συσκευές
*Δυνατότητα θέασης των καναλιών Novasports μέσω φορητής συσκευής επιλογής του χρήστη.

-Στη φωτογραφία οι: Hermann Riedl, Chief Business & Digital Transformation Officer της WIND, Rene Rummel, Business Development Director EMEA του Netflix και Βασίλης Δεληκούρας, Head of Pay TV της WIND ΕΛΛΑΣ